Önskedröm infrias föräldralikt av Robert

 


Innehållspunkt i boken Pangea – Andarnas hus.

Här är en önskedröm från årets första natt, 1/1 -21:

”Önskedrömde” i natt. Var med Robert nånstans vid ett drömställe att få bo. Nån sorts typ villa med bra personer och andlighet. Jag sa till Robert nåt om att skulle vilja bo där. Precis som morsan och farsan i drömmen gett det jag önskade, räckte det för att Robert (från bil) släppte mig av. Ordnades att jag fick bo där – kärleksfull miljö.
Kanske typ Norditalien, vid vatten. Vackert. Det var nåt med andlighet – initiering? Flera personer – som familj. Talade med en kvinna först.


P.S. En referens som jag skrivit ner, är då jag kom hit från en eländig psykisk krissituation i Norge, 1987. Det slutade med att jag fick bo hos Robert, men först försökte han ordna så jag skulle kunna bo i en ekosofisk bogemenskap.

Out of This World finns en dröm där morsan självklart infriar det jag önskar mig. Ger det, som en förälder ger sitt barn. (Se sidan 30!) På sidan 87 finns en dröm där farsan gör samma sak. Robert var som en andre far för mig, så det är logiskt att han i drömmen gör något för mig på samma sätt.
Han försökte hjälpa mig under alla år vi hade kontakt, 1987 – 2006. (Han gick bort 2006.)